HILDA-SISÄLTÖPALVELU

HILDA on hoivakotien arkeen suunniteltu, helppokäyttöinen ja monipuolinen sisältöpalvelu. HILDAn avulla hoivakodin henkilöstö voi järjestää asukkaille merkityksellistä viriketoimintaa vaivattomasti, ajankohdasta ja työvuorossa olevista henkilöistä riippumatta.

Helppokäyttöistä palvelua käytetään hoivakodin yhteistilan televisiossa kaukosäätimen avulla. Käyttöönotto onnistuu liittämällä pienikokoinen HILDA-boksi televisioon HDMI-kaapelilla – muuta ei tarvita. Asennuksen jälkeen palvelu on aina käyttövalmis.

Palvelun sisältöjä voidaan käyttää hoivakodin arjessa päivittäin aktivoimaan fyysistä toimintakykyä, kohottamaan mielialaa ja parantamaan elämänlaatua, lieventämään käytöshäiriöitä ja tukemaan psyykkistä toimintakykyä. Palvelussa on huomioitu monipuolisesti niin psyykkisen, fyysisen, kognitiivisen kuin sosiaalisenkin toimintakyvyn ulottuvuudet. Sisältöjä luodaan jatkuvasti lisää hoivakodin asukkaiden ja henkilöstön toiveiden pohjalta.

Käyttömahdollisuuksia ovat esimerkiksi:

  • fysioterapeuttien suunnittelemat tuolijumppahetket
  • musiikki- ja muistelutuokiot
  • erilaiset luontoelämykset ja nojatuolimatkat
  • taustalla rauhoittavana elementtinä.

HILDA auttaa toteuttamaan vanhuspalvelulain määrittämää velvoitetta tuottaa asukkaille päivittäin toimintakykyä edistävää ja ylläpitävää mielekästä toimintaa. Tasalaatuiset ja säännölliset aktiviteetit tukevat asukkaiden hoitomyönteisyyttä, mikä parantaa osaltaan myös henkilöstön jaksamista ja työssä viihtymistä.

Sulje

Varaa etätapaaminen

Ehdota sinulle sopivaa aikaa kuullaksesi, miten Kardemummo voi edesauttaa asukkaidenne sekä henkilöstönne hyvinvointia. Tapaaminen hoituu näppärästi videoyhteyden kautta. Tarvitset vain tietokoneen sekä selaimen.