Kardemummo etsii kesätyöntekijää

Haemme 15–18-vuotiasta nuorta kesätöihin kesäkuulle 2022. Voit olla kiinnostunut esimerkiksi sisällöntuotannosta, hoitotyöstä tai hyvinvointiteknologiasta. Saat meiltä kiinnostavia työtehtäviä ja opit kanssamme uutta hoiva-alasta ja teknologisen palvelun kehittämisestä. Pääset tutustumaan kesätyöjaksosi aikana koko firman toimintaan.

Kiinnostuksen kohteistasi riippuen työtehtävät tulevat sisältämään HILDA-sisältöpalvelun sisältöjen ideointia ja rakentamista, some-päivitysten tekemistä ja erilaisia toimistotehtäviä Pasilan toimistollamme. Perehdytämme sinut kaikkiin työtehtäviin ja koko tiimimme on apunasi ja tukenasi kesätyöjaksosi ajan.

Kerro, mikä sinua erityisesti kiinnostaa ja missä sinä olet hyvä. Tärkeimmät valintakriteerit tehtävään tulevat olemaan positiivinen asenne, kiinnostus alaa ja toimintaamme kohtaan sekä oma erityisosaamisesi. Hae rohkeasti meille, mahtavaa päästä tutustumaan sinuun!

Ajanjakso

  • Haemme kesätyöntekijää kesäkuulle aikavälille 6.–23.6.2022, yht. 60 h / 2-3 vk sopimuksen mukaan.
  • Tarjoamme myös mahdollisuuden työskennellä osittain etänä.

Haku

  • Hae kesätyöpaikkaa 1.5.2022 mennessä lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen rosanna@kardemummo.fi. Ilahdumme myös videomuotoisista tervehdyksistä. Mahdollisen videosi voit lähettää esimerkiksi WhatsAppilla (040 557 4888) tai voit laittaa meille linkin videoon sähköpostitse.

Lisätiedot

  • Lisätietoja antaa Rosanna Kuivalainen puhelimitse arkisin klo 9-11 ja sähköpostitse. Puh. 040 557 4888, rosanna@kardemummo.fi. Voit laittaa viestiä myös WhatsAppissa.

Lue myös

Tilaa uutiskirje

Olen:
Kiitos liittymisestäsi uutiskirjeemme tilaajaksi!
Saat jatkossa kirjeemme kuukausittain sähköpostiisi.
Oho! Jotain meni pieleen lomaketta lähetettäessä.